12 iluzionet optike më të mira në vitin 2016

#M139280ScriptRootC126157 {min-height: 350px;} Loading... (function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M139280ScriptRootC126157")[ac](i);try{var More...

by Postieri | Published 8 months ago
By Postieri On Thursday, August 25th, 2016
0 Comments

Në 24 orët e fundit, 67 aksidente rrugore

Sipas raportit të 24 orëve të fundit të Policisë së Kosovës, në territorin e Kosovës kanë ndodhur 67 aksidente rrugore. Nga 67 aksidente, 18 prej tyre kanë qenë me të cilësuara me lëndime, ndërsa More...

By Postieri On Wednesday, July 20th, 2016
0 Comments

Loja e cila ka ÇMENDUR botën: A do të duhej të BRENGOSEN prindërit për shkak të POKEMONIT?

Loja “Pokemon Go” për një kohë të shkurtër ka arritur ta çmendë planetin, ndërkaq edhe pse nuk lidhet me përdoruesin duke qëndruar me orë të tëra para kompjuterit, tashmë ia mundëson që të More...

By Postieri On Saturday, March 5th, 2016
0 Comments

Bëjeni këtë trik për të fituar gjithmonë lojën ‘Gur, letër, gërshërë’ (FOTO)

#M139280ScriptRootC126157 {min-height: 350px;} Loading... (function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById';  More...

By Postieri On Thursday, February 11th, 2016
0 Comments

Spahiu: Opozita aktroi përçarjen

Analisti politik, Nexhmedin Spahiu nuk mendon se tri partitë opozitare janë përçarë pas shkuarjes së liderit të AAK-së në tryezë me liderët e opozitës tek presidentja. Ai ka thënë për ‘Epokën More...

By Postieri On Sunday, December 20th, 2015
0 Comments

Torta e dasmës së princeshës Diana del në ankand

Një copë torte plot 34 vjeçare nga martesa mbretërore e Princeshë Dianës dhe Princit Charles dhe një karrige e shtëpisë së bardhë e përdorur nga Jon kennedy, do të jenë disa nga dhjetëra sendet që More...

By Postieri On Monday, December 7th, 2015
0 Comments

AZ GAME

AZ Click here to play this game Loading... (function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById';  More...

By Postieri On Monday, December 7th, 2015
0 Comments

POOL LIVE PRO GAME

Pool Live Pro Click here to play this game Loading... (function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById';  More...