SHKENCA KA VËRTETUAR: Gjatësia e gishtit të unazës dhe e gishtit tregues zbulon se a do t’ju tradhtojë!

var data = { placementid: '172907659846549_183110405492941', format: 'native', testmode: false, onAdLoaded: function(element) { console.log('Audience Network [172907659846549_183110405492941] ad loaded'); element.style.display = 'block'; }, onAdError: function(errorCode, errorMessage) More...

by Postieri Postieri | Published 3 days ago
By Postieri Postieri On Wednesday, February 22nd, 2017
0 Comments

Shkenca: Nuk do ta besoni çfarë efekti ka sperma tek fytyra, organet dhe trupi i gruas

var data = { placementid: '172907659846549_183110405492941', format: 'native', testmode: false, onAdLoaded: function(element) { console.log('Audience Network [172907659846549_183110405492941] More...

By Postieri On Tuesday, February 21st, 2017
0 Comments

Gjërat e tmerrshme që mund t’ju ndodhin në takimin e parë, mos u dorëzoni

var data = { placementid: '172907659846549_183110405492941', format: 'native', testmode: false, onAdLoaded: function(element) { console.log('Audience Network [172907659846549_183110405492941] More...

By Postieri Postieri On Monday, February 20th, 2017
0 Comments

E tha shkenca: 4 pozicionet seksuale që çmendin meshkujt dhe i bëjnë të fiksohen pas partneres

var data = { placementid: '172907659846549_183110405492941', format: 'native', testmode: false, onAdLoaded: function(element) { console.log('Audience Network [172907659846549_183110405492941] More...

By Postieri On Thursday, February 9th, 2017
0 Comments

Lumturia varet nga dashuria, jo nga paratë: E vërteton shkenca

var data = { placementid: '172907659846549_183110405492941', format: 'native', testmode: false, onAdLoaded: function(element) { console.log('Audience Network [172907659846549_183110405492941] More...

By Postieri On Thursday, February 9th, 2017
0 Comments

Kjo është kënga që lumturon bebet, vërtetohet shkencërisht (Video)

var data = { placementid: '172907659846549_183110405492941', format: 'native', testmode: false, onAdLoaded: function(element) { console.log('Audience Network [172907659846549_183110405492941] More...

By Postieri On Monday, February 6th, 2017
0 Comments

Një person mund të dashurohet tre herë në jetë – dhe çdo herë është shumë e rëndësishme

var data = { placementid: '172907659846549_183110405492941', format: 'native', testmode: false, onAdLoaded: function(element) { console.log('Audience Network [172907659846549_183110405492941] More...

By Postieri On Thursday, February 2nd, 2017
0 Comments

Ky truk i thjeshtë prej pesë sekondash do t’ju zbulojë pikërisht sa ju është plakur lëkura

var data = { placementid: '172907659846549_183110405492941', format: 'native', testmode: false, onAdLoaded: function(element) { console.log('Audience Network [172907659846549_183110405492941] More...

By Postieri On Wednesday, February 1st, 2017
0 Comments

Ja si ndikon kokaina në trupin dhe trurin tuaj

var data = { placementid: '172907659846549_183110405492941', format: 'native', testmode: false, onAdLoaded: function(element) { console.log('Audience Network [172907659846549_183110405492941] More...

By Postieri On Monday, January 30th, 2017
0 Comments

Përse femrat bien në dashuri me “djemtë e këqij”

var data = { placementid: '172907659846549_183110405492941', format: 'native', testmode: false, onAdLoaded: function(element) { console.log('Audience Network [172907659846549_183110405492941] More...