Kërcen me litar elastik nga ura, përfundon i vdekur duke u përplasur me kokë në tokë në prezencë të gruas dhe djalit (Video, +18)

var data = { placementid: '172907659846549_183110405492941', format: 'native', testmode: false, onAdLoaded: function(element) { console.log('Audience Network [172907659846549_183110405492941] ad loaded'); element.style.display = 'block'; }, onAdError: function(errorCode, errorMessage) More...

by Postieri | Published 4 weeks ago
By Postieri On Monday, December 26th, 2016
0 Comments

Dy mitet rreth seksit oral të cilat nuk duhet t’ju besoni

var data = { placementid: '172907659846549_183110405492941', format: 'native', testmode: false, onAdLoaded: function(element) { console.log('Audience Network [172907659846549_183110405492941] More...

By Postieri On Sunday, December 25th, 2016
0 Comments

Lakër me gjethe dhe mish viçi

var data = { placementid: '172907659846549_183110405492941', format: 'native', testmode: false, onAdLoaded: function(element) { console.log('Audience Network [172907659846549_183110405492941] More...

By Postieri On Friday, December 23rd, 2016
0 Comments

Kruasan i shpejtë për mëngjes

var data = { placementid: '172907659846549_183110405492941', format: 'native', testmode: false, onAdLoaded: function(element) { console.log('Audience Network [172907659846549_183110405492941] More...

By Postieri On Tuesday, December 20th, 2016
0 Comments

Zini LIMONËT në MBRËMJE dhe pijeni LËNGUN posa të ZGJOHENI! Do të mahniteni nga rezultatet!

var data = { placementid: '172907659846549_183110405492941', format: 'native', testmode: false, onAdLoaded: function(element) { console.log('Audience Network [172907659846549_183110405492941] More...

By Postieri On Saturday, December 17th, 2016
0 Comments

Po e bënin në zyrë, spektatorët i shihnin nga rruga [FOTO]

var data = { placementid: '172907659846549_183110405492941', format: 'native', testmode: false, onAdLoaded: function(element) { console.log('Audience Network [172907659846549_183110405492941] More...

By Postieri On Saturday, December 17th, 2016
0 Comments

Luksi i shfrenuar i studentes, ja si i fitonte paratë (Foto +16)

var data = { placementid: '172907659846549_183110405492941', format: 'native', testmode: false, onAdLoaded: function(element) { console.log('Audience Network [172907659846549_183110405492941] More...

By Postieri On Saturday, December 17th, 2016
0 Comments

Dëshironi të mbushni xhepat me lek ?-Luani këto ndeshje në fundjavë

var data = { placementid: '172907659846549_183110405492941', format: 'native', testmode: false, onAdLoaded: function(element) { console.log('Audience Network [172907659846549_183110405492941] More...

By Postieri On Friday, December 16th, 2016
0 Comments

Çorbë pule me topëza mielli

var data = { placementid: '172907659846549_183110405492941', format: 'native', testmode: false, onAdLoaded: function(element) { console.log('Audience Network [172907659846549_183110405492941] More...

By Postieri On Tuesday, December 13th, 2016
0 Comments

Që të tre janë imazh reklamues të kafes ‘Prince’.

var data = { placementid: '172907659846549_183110405492941', format: 'native', testmode: false, onAdLoaded: function(element) { console.log('Audience Network [172907659846549_183110405492941] More...