Publikuar: Wed, Jan 11th, 2017

Çdo e katërta femër e tradhton bashkëshortin

4603c76a039c2087779d9c0d9b9f5f48_29288883e4bdb5c16f76ad942a1ce721-780x439

Statistikat thonë që çdo e katërta femër e ka tradhtuar bashkëshortin e vet. Pakënaqësia me lidhjen është shkaku më i shpeshtë, ndërkaq tundimet vijnë edhe në situata të tjera.

Siç tregojnë hulumtimet, femrat tradhtojnë më rrallë se meshkujt, mirëpo as për damat aferat nuk janë të pamundshme.

Statistikat thonë që çdo e katërta femër ka tradhtuar bashkëshortin e vet, transmeton Telegrafi.

Pakënaqësia me lidhjen është shkaktari më i shpeshtë, ndërkaq tundimet mund të ndodhin edhe në situata të tjera, thonë terapeutët bashkëshortor.

Një studim shumë interesant i kryer nga Meredith Chivers, Marta Meana dhe Lisa M. Diamond, ka provuar se gjinia femërore ka një etje të thellë dhe shumë normale për të provuar gjëra të reja.

Duke vendosur një kamera të vogël brenda vaginave të pjesëmarrëseve për të matur shpejtësinë e qarkullimit të gjakut, u zbulua që gratë kanë gënjyer kur thanë se do t’i pëlqente seksi me një mik apo të njohur. Ato në fakt eksitoheshin më shumë nga ideja e të bërit seks me një të panjohur.

Gratë e vuajnë monogaminë edhe më shumë se meshkujt, kërkojnë variacion dhe pasion më shumë se partnerët e tyre.

Femrat e kanë më të vështirë të jenë besnike, shmangin seksin me burrat e tyre, jo sepse janë të lodhura apo të mërzitura se ai nuk i ndihmon me punët e shtëpisë, por sepse seksi martesor i duket…i mërzitshëm.

Femrat tradhtojnë, gjatë gjithë kohës. Edhe kur nuk janë duke e bërë fizikisht, me siguri që po e bëjnë mendërisht. /Telegrafi/

Loading...

Të Fundit

Gruevski nuk heq dorë nga formimi i Qeverisë me Ahmetin

January 21, 2017, Comments Off on Gruevski nuk heq dorë nga formimi i Qeverisë me Ahmetin

Carlos Tevez zyrtarisht prezantohet në Kinë – jep një mesazh të rëndësishëm

January 21, 2017, Comments Off on Carlos Tevez zyrtarisht prezantohet në Kinë – jep një mesazh të rëndësishëm

Zona juaj intime rrezikohet nga një prej kancereve më të frikshëm

January 21, 2017, Comments Off on Zona juaj intime rrezikohet nga një prej kancereve më të frikshëm

Fitore e madhe e Swanseas në ‘Anfield’ (Video)

January 21, 2017, Comments Off on Fitore e madhe e Swanseas në ‘Anfield’ (Video)

Specia e re, zyrtarisht quhet Donald Trump (Foto)

January 21, 2017, Comments Off on Specia e re, zyrtarisht quhet Donald Trump (Foto)

​ Xhemi Shehu super seksi, rikthehet fuqishëm (Foto)

January 21, 2017, Comments Off on ​ Xhemi Shehu super seksi, rikthehet fuqishëm (Foto)

Diçka shokuese i ndodhi Mario Balotellit natën e mbrëmshme

January 21, 2017, Comments Off on Diçka shokuese i ndodhi Mario Balotellit natën e mbrëmshme