Publikuar: Wed, Jan 11th, 2017

I nominuari i Trumpit për Sekretar të Shtetit, del me deklaratë kundër tij

Gjatë fushatës presidenciale në SHBA, Donald Trump kishte thënë për ABC News se Rusia nuk ishte e përfshirë në Ukrainë. Por, para pak çastesh, i nominuari i tij për Sekretar të Shtetit të SHBA-së, Rex Tillerson, sapo tha se Rusia e ka pushtuar Ukrainën.

“Rusia mori territor që s’i takon në Krimea”, ka thënë Tillerson, transmeton Express.

Tillerson po ashtu e ka bërë një koment që tingëllon si përkrahje për përkushtimet e SHBA-së ndaj aleancës së NATO-s në Evropën Lindore.

“Rusia duhet ta dijë patjetër se ne do të jemi përgjegjës ndaj përkushtimeve tona dhe të aleatëve tanë dhe se Rusia do të mbahet përgjegjëse për veprimet e veta,” ka thënë Tillerson.

Ai ka shtuar se meqë Rusia e ka pushtuar Ukrainën, aleatët kanë të drejtë të paralajmërojnë rreth rrezikut që paraqet ajo.

Tillerson i ka bërë këto komente sot në senacën e dytë dëgjuese për konfirminin e nominimit të tij Sekretar të Shtetit./Express/

Loading...

Të Fundit

E pabesueshme çfarë ka humbur Ronaldo (Video)

January 21, 2017, Comments Off on E pabesueshme çfarë ka humbur Ronaldo (Video)

Gruevski nuk heq dorë nga formimi i Qeverisë me Ahmetin

January 21, 2017, Comments Off on Gruevski nuk heq dorë nga formimi i Qeverisë me Ahmetin

Carlos Tevez zyrtarisht prezantohet në Kinë – jep një mesazh të rëndësishëm

January 21, 2017, Comments Off on Carlos Tevez zyrtarisht prezantohet në Kinë – jep një mesazh të rëndësishëm

Zona juaj intime rrezikohet nga një prej kancereve më të frikshëm

January 21, 2017, Comments Off on Zona juaj intime rrezikohet nga një prej kancereve më të frikshëm

Fitore e madhe e Swanseas në ‘Anfield’ (Video)

January 21, 2017, Comments Off on Fitore e madhe e Swanseas në ‘Anfield’ (Video)

Specia e re, zyrtarisht quhet Donald Trump (Foto)

January 21, 2017, Comments Off on Specia e re, zyrtarisht quhet Donald Trump (Foto)

​ Xhemi Shehu super seksi, rikthehet fuqishëm (Foto)

January 21, 2017, Comments Off on ​ Xhemi Shehu super seksi, rikthehet fuqishëm (Foto)