Publikuar: Wed, Jan 11th, 2017

Ky fjalim i Obamas i ka bërë të gjithë të qajnë (Video)

ob_1484121243-3612315

Presidenti amerikan Barack Obama, pranoi mangësitë dhe sfidat e Presidencës së tij, por u ka bërë thirrje njerëzve për optimizëm dhe pjesëmarrje në procese demokratike.

Fjalimi i fundit i Obamës mori një kthesë emocionale, kur ai falënderoi zonjën e parë, gjë që shkaktoi ovacion në qendrën e konventës.

Ai tha: “Michelle – kanë kaluar njëzetepesë vjet, ti ke qenë jo vetëm gruaja ime dhe nëna e fëmijëve të mi, por edhe mikja ime më e mirë. Ti more një rol të cilin nuk e kërkove dhe e bëre në mënyrën tënde, me kurajë, stil dhe humor të mirë”.

Loading...

Michelle buzëqeshi, duke mbajtur mezi lotët.

Presidenti gjithashtu shpërtheu në lot dhe vazhdoi: “E ke bërë Shtëpinë e Bardhë një vend që i përket të gjithëve. Brezat e rinj do të mund të shohin më lart, sepse të kanë ty si model. Më ke bërë krenar, dhe e ke bërë vendin krenar”, tha Obama.

Loading...

Të Fundit

Morena hap këmbët para pasqyrës (FOTO)

August 22, 2017, Comments Off on Morena hap këmbët para pasqyrës (FOTO)

Arsenal cakton çmimin për shitjen e Alexis Sanchez (FOTO)

August 22, 2017, Comments Off on Arsenal cakton çmimin për shitjen e Alexis Sanchez (FOTO)

Forcat irakiane futen në bastionin e fundit të ISIS-it në Irak

August 22, 2017, Comments Off on Forcat irakiane futen në bastionin e fundit të ISIS-it në Irak

Guardiola thotë se dikush mund ta paguaj klauzolën e Messit

August 22, 2017, Comments Off on Guardiola thotë se dikush mund ta paguaj klauzolën e Messit

Mbappe befason të gjithë me vendimin e fundit (Foto)

August 22, 2017, Comments Off on Mbappe befason të gjithë me vendimin e fundit (Foto)

Moti i freskët, zbuloni çfarë do të ndodhë në vijim

August 22, 2017, Comments Off on Moti i freskët, zbuloni çfarë do të ndodhë në vijim

14 vjeçarja var veten, pasi nuk i pëlqente pesha e saj (Foto)

August 22, 2017, Comments Off on 14 vjeçarja var veten, pasi nuk i pëlqente pesha e saj (Foto)