Publikuar: Fri, Jul 28th, 2017

Prnografia mund të pengojë jetën tuaj seksuale

Shikimi i pornografisë u jep meshkujve pritje jo realiste që femrat mund të arrijnë orgazmën shumë lehtë.
Në këtë përfundim kanë ardhur hulumtuesit që kanë analizuar 50 videot pornografike që janë shikuar më së shumti, gjatë periudhave të ndryshme, për te gjetur frekuencën e orgazmës tek meshkujt dhe femrat.

Loading...

Gjetjet e tyre tregojnë që vetëm 18% të femrave kishin përjetuar orgazmë, ndërsa të tjerat ishin të rreme.

Kjo shifër është shumë e ulët krahasuar me meshkujt, 78% saktësisht.

Konkluzioni i këtij studimi është që si rezultat i paraqitjes të orgazmës tek meshkujt dhe femrat në video pornografike, njerëzit krijojnë përshtypje dhe pritshmëri jo reale sa i përket performacës seksuale të meshkujve dhe femrave.

Loading...

Të Fundit

Bayern Munich frikëson tifozët me lajmin për Neuerin

September 20, 2017, Comments Off on Bayern Munich frikëson tifozët me lajmin për Neuerin

Vëllai i Morinës tregon momentin e arrestimit të Ballistit

September 20, 2017, Comments Off on Vëllai i Morinës tregon momentin e arrestimit të Ballistit

Benevento – Roma, formacionet zyrtare

September 20, 2017, Comments Off on Benevento – Roma, formacionet zyrtare

Mendoni që Pogba është i lënduar? Shikoni çfarë po bën ai (VIDEO)

September 20, 2017, Comments Off on Mendoni që Pogba është i lënduar? Shikoni çfarë po bën ai (VIDEO)

Futbollistja kosovare “tronditë” Kroacinë

September 20, 2017, Comments Off on Futbollistja kosovare “tronditë” Kroacinë

Bologna-Inter, çfarë bëri gjyqtari? (VIDEO)

September 20, 2017, Comments Off on Bologna-Inter, çfarë bëri gjyqtari? (VIDEO)

“Vodafone Arena” mikpritës i Superkupës së Evropës për 2019 (Foto)

September 20, 2017, Comments Off on “Vodafone Arena” mikpritës i Superkupës së Evropës për 2019 (Foto)