Publikuar: Wed, Jan 11th, 2017

Sërish ndalesë për kamionë në aksin Mavrovë-Dibër, vështirësi edhe në rrugët tjera

Ndalesë për lëvizje të automjeteve të rënda transportuese ka në akset rrugore: Mavrovë-Dibër, ku për automjetet e tjera është i obligueshëm shfrytëzimi i pajisjes dimërore, njoftoi Lidhja Automoto e Maqedonisë.

Komunikacioni në të gjitha rrugët e vendit po zhvillohet në kushte dimërore, nëpër rrugë të lagështa dhe me mbetje të borës nëpër rrugë, pas intervenimit të ekipeve nga “Rrugët e Maqedonisë”.

Për shkak të temperaturave të ulëta në disa vende është e mundur paraqitje e ngricës.

LAMM rekomandon kujdes të madh në drejtimin e automjeteve, përshtatjen e shpejtësisë së lëvizjes dhe respektimin e sinjalizimit të vendosu rrugor. Në grykat malore është e mundur paraqitja e shembjeve të vogla, veçanërisht në akset rrugore: Koçan-Makedonska Kamenicë-Delçevë, Vinicë-Berovë, Gostivar-Strazhë, Mavrovë-Dibër-Strugë, D.Kapi-Udovë, Katlanovë-Veles, Krushevë-Demir Hisar dhe Resnjë-Bukovë.

Loading...

Të Fundit

Britani: Divorcet kryhen përmes llaptopit apo telefonit

January 21, 2017, Comments Off on Britani: Divorcet kryhen përmes llaptopit apo telefonit

Thaçi dhe ish-Shefi i UÇK’së te varri i Rugovës, lartësojnë kontributin e tij për Shtetin

January 21, 2017, Comments Off on Thaçi dhe ish-Shefi i UÇK’së te varri i Rugovës, lartësojnë kontributin e tij për Shtetin

Edona Llalloshi ndan me publikun emocionet e para si hallë! (Foto)

January 21, 2017, Comments Off on Edona Llalloshi ndan me publikun emocionet e para si hallë! (Foto)

BBC: Donald Trump është plagosur në krah me një armë zjarri (Foto)

January 21, 2017, Comments Off on BBC: Donald Trump është plagosur në krah me një armë zjarri (Foto)

Kjo është skuadra e re e Arlind Ajetit

January 21, 2017, Comments Off on Kjo është skuadra e re e Arlind Ajetit

Rregulla themelore për seks nëpërmjet telefonit: Ja çka duhet patjetër të bëni

January 21, 2017, Comments Off on Rregulla themelore për seks nëpërmjet telefonit: Ja çka duhet patjetër të bëni

Miranda beson te titulli, ka disa fjalë të pabesueshme për Juventusin

January 21, 2017, Comments Off on Miranda beson te titulli, ka disa fjalë të pabesueshme për Juventusin