Publikuar: Tue, Jan 3rd, 2017

Si ta impresiononi dikë për 30 sekonda

Businesswoman Interviewing Male Candidate For Job

Businesswoman Interviewing Male Candidate For Job

Ekspertët thonë që 85 për qind e suksesit tuaj nuk vjen nga njohurit, por nga aftësia për t’u lidhur me njerëzit e tjerë, duke fituar besimin dhe respektin e tyre.

Mënyrat si ta impresiononi dikë që në sekondat e parë.

Ekspertët thonë që 85 për qind e suksesit tuaj nuk vjen nga njohurit, por nga aftësia për t’u lidhur me njerëzit e tjerë, duke fituar besimin dhe respektin e tyre.

Edhe nëse qëndrimi i juaj me ndonjë person të panjohur më parë do të zgjasë vetëm disa sekonda, ai do të arrijë që të krijojë një lidhje me ju dhe të ketë një përshtypje për ju.

Mirëpo, janë disa shkathtësi që nëse i përdorni do të arrini që ta impresiononi dikë që në takimin e parë, qoftë edhe nëse ai takim zgjatë vetëm 30 sekonda.

Respektojeni kufirin e bashkëbiseduesit
Aftësia për të qenë konsistent është çelësi
Jini të kujdesshëm me gjuhën e trupit
Qëndroni pozitiv
Bëhu kurioz, mendjehapur dhe i interesuar
Flisni me qëndrime personale

Loading...

Të Fundit

Shikoni dallimin: Kur betohej Obama dhe kur betohej Trump (Foto)

January 20, 2017, Comments Off on Shikoni dallimin: Kur betohej Obama dhe kur betohej Trump (Foto)

A ia urojë ditëlindjen Endriti, Dritës (Foto)

January 20, 2017, Comments Off on A ia urojë ditëlindjen Endriti, Dritës (Foto)

ZYRTARE: Milani vjen me “bombën” e janarit (FOTO)

January 20, 2017, Comments Off on ZYRTARE: Milani vjen me “bombën” e janarit (FOTO)

Po i vjen fundi futbollit që njohim: FIFA heq pozitën jashtë loje, kartonin e verdhë dhe sjell tetë ndryshime drastike (Foto)

January 20, 2017, Comments Off on Po i vjen fundi futbollit që njohim: FIFA heq pozitën jashtë loje, kartonin e verdhë dhe sjell tetë ndryshime drastike (Foto)

Speci i kuq, sekreti i jetëgjatësisë

January 20, 2017, Comments Off on Speci i kuq, sekreti i jetëgjatësisë

Formacionet zyrtare, Freiburg – Bayern

January 20, 2017, Comments Off on Formacionet zyrtare, Freiburg – Bayern

Haradinaj: Unë me zemër sot isha në Uashington, urime president Trump

January 20, 2017, Comments Off on Haradinaj: Unë me zemër sot isha në Uashington, urime president Trump